Mevrouw mr H. Hooijer is de drijvende kracht achter Hooijer Advocatuur. Zij is als advocaat gespecialiseerd in het Personen- en Familierecht en in het Jeugdrecht (voor zowel jongeren en ouders).

Met ruim 20 jaar ervaring als advocaat krijgt u een open en eerlijk advies met een persoonlijke en betrokken aanpak. Waar mogelijk wordt een oplossing gezocht buiten een procedure om. Waar dit niet mogelijk is wordt een procedure niet uit de weg gegaan en staat zij u hierin bij.

Mr H. Hooijer is o.a. lid van de Vereniging Nederlandse Jeugdrechtadvocaten en van de Stichting Bijzonder Curator Nederland.

Zij is betrokken geweest bij de oprichting van het omgangshuis TussenThuis in Utrecht en heeft jarenlang deelgenomen aan het bestuur van dit omgangshuis.
Daarnaast is zij betrokken geweest bij (de oprichting van) het Omgangshuis in Houten

Naast haar werkzaamheden in de advocatuur volgt mr Hooijer de opleiding tot ‘Multidisciplinair coach en therapeut’ bij Vermeulen Opleiding en Vorming te Ermelo.
Tevens volgt zij de opleiding in de PresentChild-methode.

Mevrouw mr H. Hooijer werkte voorheen als zelfstandig advocaat binnen “Gutter Lamphen Hooijer Advocaten” te Utrecht.

Er wordt door Hooijer advocatuur altijd tegen een redelijk tarief gewerkt of in overleg op toevoegingsbasis. Het Recht is voor iedereen.